Uppdraget

Uppdraget

http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9197488240

Jag blev tipsad om den här boken av en vän till mig. Jag tyckte det lät otroligt roligt så jag kunde inte låta bli att köpa ett exemplar till Andreas och David i försenad julklapp, samt ett exemplar till mig själv också. Så nu har vi en intern “tävling” mellan oss. Det handlar om att minst göra 2 uppdrag varje månad, vilket i början förmodligen kommer gå enkelt för det finns enkla uppdrag i boken. Men allt eftersom uppdragen blir avklarade kommer det bli svårare och jobbigare, men också roligare. Det finns 189 uppdrag som ska avklaras. Hur lång tid kommer det ta? Vem blir klar först? Vad vinner man?
Många frågor som saknar svar…

Här är några exempel på uppdrag ur boken:
– Stjäl något av din bäste vän
– Bjud en främling på bio
– Ta på dig nattlinne och gummistövlar. Köp gurka och vaselin i närmaste snabbköp.
– Stäm möte med någon, på en viss plats, om exakt 1 år.
– Idag får du bara gå passgång

För att sätta lite press på mig själv och komma igång ordentligt med uppdragen så tänkte jag skriva och redovisa dem här på bloggen så ni får följa med på resan.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.